Ga naar de inhoud

Brendan Smyth

Brendan Smyth

Hoi! Ik ben Brendan en ik geef gitaar- en ukuleleles bij Grandesco Music. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar Jazz en Pop aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, met als hoofdvak Gitaar. Verder speel ik in bands in de stijlen: Pop, Rock en jazz. Ik heb een hele brede muzieksmaak en kan je van alles leren, maar mijn hart ligt op het moment het meest bij Gyspyjazz. Misschien eens leuk om op te zoeken! Het is akoestische gitaarmuziek met een hele gave sfeer. Ik werk naast het lesgeven ook in een muziekwinkel waar ik gitaren verkoop.

Ik hield als kind al van muziek, maar toen ik Guns ’n Roses voor het eerst hoorde sloeg de gitaarvonk over. Die mannen zagen er in mijn ogen zo cool uit en de muziek klonk rauw en puur. Daarom vind ik het belangrijk om met plezier ergens mee bezig te gaan. Het liefst met muziek die je raakt.

Ik heb meerdere jaren gitaarles gehad in Groningen, waar ik vandaan kom. Heddy van der Laan heeft me geleerd hoe ik zelf liedjes kon uitzoeken op de gitaar. Zo kon ik snel met mijn eigen enthousiasme aan de slag en hoefde ik niet te wachten tot een leraar het mij ging uitleggen. Winfred Buma heeft me geholpen met het leren van Jazzgitaar. Op het Conservatorium heb ik geleerd hoe ik muziektheorie kan gebruiken om meer diepte aan mijn spel en muziek te geven. In mijn laatste jaar ben ik bezig hoe ik een zo goed mogelijke gitaar/muziekdocent kan worden. Het lijkt mij het allerleukst om doormiddel van lessen mijn kennis en enthousiasme door te geven en anderen te stimuleren en begeleiden in hun enthousiasme.

Als je bij mij gitaar- of ukeleleles komt volgen gaan we werken aan de basis, samenspel, het zelf uitzoeken van liedjes, liedjes schrijven, verschillende stijlen, technieken en sounds. Zo kan je zo snel mogelijk plezier maken met muziek. Ik zie je graag snel bij een proefles!

Muzikale kickstart

Nieuw! Muziekles voor peuters bij Grandesco

We vinden dat leren leuk moet zijn, vooral voor onze jongste muzikanten. Daarom bieden we vanaf 28 februari ook peutermuziek aan: 8 lessen om peuters kennis te laten maken met muziek. Iets voor jouw kleintje? Lees snel verder!
Peuter muziekles in Zwolle