Ga naar de inhoud

Christopher Verweij

Christopher Verweij

Mijn naam is Christopher Verweij en ik geef drumles bij Grandesco Music aan kinderen van 10 jaar en ouder. Met meer dan 20 jaar drumervaring, clinics, groepslessen en jaren van intensieve optredens vind ik het gaaf om erbij les te geven.

Ik ben van oorsprong een Zwolse muzikant. Vanaf mijn elfde ben ik actief in bands. Ook buiten Nederland heb ik mijn talenten kunnen laten zien en horen in tours door onder andere Duitsland, Engeland, Spanje en Israël. In 2007 stond ik in de finale van de ‘Ronald V-drums Contest’ en in 2009 ben ik de winnaar geworden bij de eerste editie van ‘Dutch Drum Talent’.

Buiten dat ik hoofdzakelijk drummer ben, verzorg ik ook percussie en af en toe de backingvocals tijdens het drummen. Naast de vele vaste bands ben ik sessiedrummer voor verschillende projecten, zowel live als in de studio. De laatste jaren stonden voor mij in het teken van professionele artiesten begeleiden op bijvoorbeeld de radio, specifieke projecten en ook het studiowerk (singles en EP’s). 2016 markeert de eerste keer dat ik behalve het inspelen, ook producer ben van mijn eigen gospel project. Een trio bezetting is speciaal gevormd voor studio opnames die gepresenteerd zullen worden in Surround Sound.

Als drummer heb ik onder andere gewerkt met: Alice Disco, Rebecca Steenbergen, Polyanna, Keizer, Ntjam Rosie, Elisabeth Daniel, Noortje Herlaar, William Spaaij, Sonja Silva, Pyke Pos, Rik Elings, The Burning Candles en vele anderen.

De kennis die ik heb vergaard als professioneel muzikant, geef ik door in mijn lessen. Je kunt hierbij denken aan de ervaring binnen artiestenbegeleiding, liedjes spelen, verschillende stijlen, studiowerk, timing en de achterliggende theorie. Mijn hoofddoel is om muziek te maken waarbij een ieder kan leren op zijn persoonlijke manier en dat iedereen kan leren op zijn gewenste niveau. Ik hoop je te zien bij een proefles!