Ga naar de inhoud

Daan Hogt

Hey! Mijn naam is Daan en ik geef drumles bij Grandesco Music. Momenteel volg ik op ArtEZ Zwolle de bachelor pop/jazz en buiten school treed ik op met bandjes in kroegen, cafés en kleine festivals.

Toen ik klein was ben ik gaan kijken bij een muziekvoorstelling van mijn broer. De drummer zag mij staren naar het drumstel en vroeg mij of ik het eens wilde proberen. Ik ging achter de kit zitten en sindsdien ben ik geobsedeerd met drummen. Na de middelbare school heb ik 3 jaar gestudeerd op de Podiumacademie in Almelo waar ik enorm veel heb geleerd door heel veel te spelen met andere muzikanten. Ik heb les gehad van te gekke drummers waaronder: Axel Grunnekemeijer, Ben Jansen, Erik Albers en Joost van Schaik.

Mijn drumlessen draaien om muzikaal en smaakvol drummen. Maar met name lekker spelen. We gaan kijken hoe jij het liefst leert en wat jij wilt bereiken. Dan werken we stap voor stap verder aan onze doelen op een tempo wat past bij jou. Ik kijk er naar uit je te zien bij een proefles!

Zin in een avond vol muziek, dans, lekkernijen en gezelligheid? 🎄

Het Kerstbal staat weer voor de deur! Op 12 december zingen onze zangleerlingen prachtige kerstliederen en geven de dansers van Dancing Devotion geweldige optredens. Kom jij ook? Koop nu je tickets!