Ga naar de inhoud

Deborah Slijkhuis

Deborah Slijkhuis

Hi! Ik ben Deborah Slijkhuis en ik geef basgitaar- ,piano- en songwritingles bij Grandesco Music. Het afgelopen jaar ben ik afgestudeerd voor mijn Master jazz basgitaar aan het conservatorium van Amsterdam en daarvoor heb ik een bachelor op Artez Zwolle gedaan. Ik leid mijn eigen soloproject waarmee ik vorig jaar mijn eerste album heb uitgebracht (Phrases of Freedom) en aankomend jaar mijn tweede album ga uitbrengen. Naast mijn eigen project ben ik actief in verschillende bands, waaronder ‘SELMA’. Naast het uitvoerend musiceren schrijf ik erg graag muziek, zelf en samen met anderen.

Rond mijn 8e ben ik piano gaan spelen en op de middelbare school ben ik basgitaar gaan spelen dankzij mijn muziekdocent die een bassist nodig had in de school bigband. Zolang als ik me al kan herinneren schrijf ik en neem ik al zelf muziek op. Muziek is een van de belangrijkste dingen in mijn leven en daarom deel ik dit ook graag met mijn leerlingen.

Bij mij op les kun je veel creativiteit verwachten, verschillende stijlen, techniek en het is mijn bedoeling dat jij jouw eigen stijl ontwikkelt op jouw instrument. Zie ik je snel bij een proefles?

Muzikale kickstart

Nieuw! Muziekles voor peuters bij Grandesco

We vinden dat leren leuk moet zijn, vooral voor onze jongste muzikanten. Daarom bieden we vanaf 28 februari ook peutermuziek aan: 8 lessen om peuters kennis te laten maken met muziek. Iets voor jouw kleintje? Lees snel verder!
Peuter muziekles in Zwolle