Meteen naar de inhoud

Dion van der Geest

Dion van der Geest

Hoi! Ik ben Dion en ik geef songwriting lessen bij Grandesco Music. Ik ben in 2021 afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium met als hoofdvak Jazz & Pop Gitaar. Ik ben naast docent de gitarist van de band Hiigo, Ik heb een solo project Dion Patrick en ik schrijf/produceer nummers voor andere artiesten.

Ik speel gitaar sinds mijn 10e en heb altijd al in bandjes gespeeld en op die manier ervaring op gedaan met songwriting in band vorm. Tijdens mijn tijd op het conservatorium ben ik in het produceren gedoken en heb mijn studie ook afgerond in de vorm van een zelfgeproduceerde audioproductie/EP. Ik heb in de buurt van Grandesco Music een kleine studio waar ik mijn lessen geef en hierdoor is er ruimte om naast songwriting ook te leren over het zelf opnemen van muziek en het produceren van demo’s tijdens de lessen.

Bij mij kan je van alles leren over het toepassen van muziek theorie, songwriting, gitaartechniek/sound, de muziekindustrie/ het zelf produceren van je muziek en nog veel meer! Ik hoor graag wat jij wilt leren en dan gaan we ermee aan de slag. Ik zie je snel bij een proefles!