Ga naar de inhoud

Edwin Versprille

Edwin Versprille

Hoi! Ik ben Edwin Versprille en ik geef gitaar-, banjo- en ukelele-les bij Grandesco Music. Ik studeer Jazz & Pop gitaar aan het conservatorium hier in Zwolle en ik zit nu in mijn 2e jaar. Ik richt me tegenwoordig vooral op elektrisch gitaar, maar van akoestisch en klassiek gitaar kan ik ook geen genoeg krijgen. 

Op mijn 7e ben ik begonnen met klassiek gitaarles. Ik viel meteen voor het instrument en heb gaandeweg veel ervaring opgedaan met optredens en uitvoeringen. Na 11 jaar ben ik gestopt en ben ik me gaan focussen op elektrisch gitaar. In een tussenjaar heb ik mij helemaal omgeschoold. Hierbij was ik onder andere gefocust op het spelen in bandjes door bandcoaching te volgen bij Grandesco Music. Na hard te werken in dit tussenjaar, werd ik aangenomen aan het conservatorium.

Deze switch was enorm, maar ik ben blij dat ik beide kanten van het gitaarspelen heb leren kennen. Ik ben tegenwoordig erg veel bezig met sound en je kan me ook alles vragen over gitaarpedalen en over hoe je een bepaald geluid uit jouw instrument krijgt.

In de lessen focussen we vooral op wat jij vet vindt. Aan de hand van jouw smaak leer ik jou dan alle ins en outs van het gitaarspel. Naast dat ik jou alleen de noten leer spelen, focussen we ook op een goede techniek en speelhouding. Zo voorkom je blessures en kun je je hele leven genieten van gitaarspelen.