Meteen naar de inhoud

Eline Masereeuw

Mijn naam is Eline Masereeuw en ik geef dwarsfluitles bij Grandesco Music.

Ik begon met fluit spelen toen ik 8 jaar was op de muziekschool in Amersfoort bij Irma Vos. Toen ik14 jaar was vond mijnlerares dat ik eens moest kijken om in het symfonieorkest van de muziekschool te spelen. 2 jaar later werd duidelijk dat fluit spelen mijn grootste passie was en dat ik hierin verder wilde groeien. Ook zat ik in die tijd in het Jongtalent ArtEZ fluitensemble o.l.v. João Ramos Martha, waar ik 2 jaar in heb meegespeeld en een 2e prijs op het nationaal fluitconcours mee heb behaald.

Op haar 16e kwam ik in de jongtalentklas van ArtEZ Zwolle terecht, waar ik wekelijks leskreeg van João Ramos Martha. Na de jongtalentklas heb ik 2 jaar de vooropleiding gevolgd van ArtEZ naast mijn havo. Daarna werd ik aangenomen voor de bachelor van conservatorium ArtEZ in Zwolle waar ik recent nog les heb van Gudrun Bourel, piccoloiste van het Geldersorkest

Tijdens mijn bachelor heb ik in 2016 meegedaan aan het Internationaal fluitconcours en ik ga nog regelmatig naar internationale fluitcursussen die een paar keer per jaar worden georganiseerd door het IFSB, International Flute Seminar Bruges.

Ik heb lessen en cursussen gevolgd van o.a. Robert Pot, Peter Verhoyen, Aldo Baerten, Blaž Snoj en Raymond Honing.