Ga naar de inhoud

Emmie Riepma

Hoi! Ik ben Emmie en ik geef zangles bij Grandesco. Ik studeer zang in de richting jazz & pop aan het conservatorium in Zwolle. Ik zing het liefste pop, soul, musical en Nederlandstalige muziek. Mijn passie ligt bij het maken van muziek waar ik mijn hele hart in kan gooien.

Ik zing al zo lang als ik me kan herinneren. Ik zat op de Vrije School en daar werd erg veel muziek gemaakt. Elke dag zongen we met de klas. We hadden musicals en heel veel koor. Ik haalde daar zoveel plezier uit dat ik daarmee ben doorgegaan. Buiten school om ging ik dus ook met muziek bezig. Ik heb in veel koren gezongen en deed lange tijd mee bij een klassiek koor. Daarnaast volg ik al regelmatig zanglessen bij wisselende docenten sinds mijn 14de. Ik heb mezelf de basis van gitaar en piano geleerd zodat ik geen begeleider nodig had als ik ergens ging zingen. Mijn docenten hebben me geïnspireerd auditie te gaan doen. Na de vooropleiding op het Conservatorium was ik verkocht. In dat jaar zat ik in een ontzettend leuke band waarmee we ook eigen nummers hebben geschreven. Ik moest van muziek mijn vak maken, dat wist ik inmiddels zeker.

Zingen is een manier van zelfexpressie en een geweldige uitlaatklep. Dat is dus wat er absoluut voorop staat in mijn lessen. Iedereen kan zingen en het is ook nog hartstikke leuk. Ik kan met je werken aan techniek, klank, tekstinterpretatie, presentatie en nog veel meer. Maar we kunnen ook gewoon laagdrempelig bezig met lekker zingen. We kunnen aan de slag met jouw favoriete Disneynummers maar ook zeker met een jazz-standard of met pop. Jij kiest wat je wilt doen. Wie weet tot snel in de les!