Meteen naar de inhoud

Esther Gutbub

Esther Gutbub

Mijn naam is Esther Gutbub en ik geef klassieke zangles bij Grandesco Music. Ik studeer momenteel klassieke zang bij Marjan Kuiper aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Verder zing ik in verschillende vokaalensembles en kamerkoren, waaronder het A-Ronne Vocal Ensemble.

Ik ben in Frankrijk met klassieke muziek opgegroeid! Bij mij thuis was er altijd muziek te horen. Toen ik 4 jaar oud was, ging ik in een kinderkoor zingen — een jaar later ging ik op pianoles.

Ik heb in Zwitserland en in Duitsland piano gestudeerd. In die tijd ben ik in koren blijven zingen en toen ik afstudeerde besloot ik met een opleiding klassieke zang te beginnen. Ik heb speciaal interesse in oude muziek ontwikkeld maar voel me ook in het liedrepertoire thuis. Daarnaast blijf ik pianoles geven en volg een minor koordirectie.

In mijn lessen gaat het vooral om zangplezier, met een bijzondere aandacht voor interpretatie, klank en het lichaam. Vertrouwen in je eigen stem vind ik heel belangrijk en daar wil ik naar toe werken. Ik ben altijd benieuwd een nieuwe stem te ontdekken en hoop je binnenkort bij een proefles te zien!