Meteen naar de inhoud

Femke Evers

Femke Evers

Mijn naam is Femke Evers en ik geef leiding aan de koren Little Voices en Major Voices. Ik studeer Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, met als hoofdvak Zang licht. Verder heb ik veel gezongen in koren en veel in aanraking gekomen met de combinatie muziek en theater.

Toen ik 8 jaar oud was heb ik AMV-lessen gevolgd bij KNA-Lunteren en al snel kwam ik erachter dat ik ritmisch goed was. Ik ben vrij snel op drumles gegaan en vond dit natuurlijk hartstikke stoer. Een paar jaar later ben ik op marimba les gegaan en toen ontdekte ik dat muziek maken echt mijn passie was. Naast mijn marimbalessen zat ik in een slagwerkgroep en had ik wekelijks zangles.

Ik heb marimba en drumles gehad van Marco Onstenk en Zangles van Ali Hendriksen. Mijn muziek docent op de middelbare school zei dat de opleiding Muziek Docent iets voor mij was, ik ben bij de open dag gaan kijken en voelde mij gelijk thuis in Zwolle. Toen ik auditie had gedaan en was aangenomen is mijn leven alleen nog maar meer in het teken van muziek gaan staan.

Zingen is wat ik het liefste doe en ik vind het al helemaal leuk om mijn passie te delen met kinderen. We zingen veel leuke liedjes en werken aan zangtechnieken op een leuke manier, want plezier staat voorop. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik want ik heb er enorm veel zin in! Hopelijk tot ziens!