Meteen naar de inhoud

Florian de Vries

Hoi ik ben Florian de Vries en ik geef pianoles bij Grandesco Music. Ik heb mijn muziekopleiding in Leeuwarden afgerond.

Van kinds af aan ben ik al bezig met muziek. Mijn liefde voor muziek begon toen mijn oma mij een klein keyboardje gaf voor mijn verjaardag. Ik was steeds hetzelfde deuntje aan het spelen. Mijn ouders vroegen of ik wou stoppen met dat ingebouwde liedje constant af te spelen, maar toen ik ze vertelde dat ik dat zelf deed, twijfelde ze er geen seconde over om mij op pianoles te zetten. Sinds dat moment heb ik altijd geprobeerd zoveel mogelijk plezier uit muziek en mijn eigen producties te halen. Mijn hoofdvak is piano, maar verder zing, drum en bas ik voor mijn eigen plezier.

In mijn lessen gaan we vooral bezig met wat jij graag wilt leren. Zelf houd ik er erg van om mooie sounds te creëren en mijn eigen producties te maken. In mijn lessen wil ik jou hier graag iets van mee te geven. Ik hoop een mooie toevoeging te zijn aan het Grandesco team. Wanneer zie ik jou voor een proefles?