Ga naar de inhoud

Gemma Smit

Hoi! Ik ben Gemma Smit en ik geef celloles bij Grandesco Music. Op dit moment studeer ik klassiek cello bij Karlien Bartels aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Met mijn kamermuziekensembles Duo Delta Scuti en het Maelisagno Trio geef ik regelmatig concerten in Nederland.

Ik heb altijd al een liefde voor muziek gehad. Toen ik zes jaar oud was begon ik met zingen in een kinderkoor en via de muziekschool ontdekte ik mijn passie voor de cello. Tijdens de middelbare school speelde ik in het strijkersensemble ‘De Fancy Fiddlers’ in Amsterdam, waar mijn liefde voor klassieke muziek en kamermuziek groeide. Toen ik afstudeerde van de middelbare school, wilde ik kijken of het Conservatorium iets voor mij zou zijn. Daarom heb ik in de vooropleiding van het Conservatorium van Amsterdam bij Maarten Mostert gestudeerd, waarna ik verder ben gegaan in Zwolle.

In de celloles help ik je graag met wat jij leuk vindt om te doen en wat jij wil leren. Ik vind het heel belangrijk om samen iets te kiezen waar je enthousiast van wordt! De cello is een prachtig instrument en ik help je graag om alle mogelijkheden te ontdekken.

Ik zie je graag snel bij een proefles, tot dan!