Meteen naar de inhoud

Gerben Wasser

Gerben Wasser

Mijn naam is Gerben Wasser en ik geef saxofoonles en raples bij Grandesco Music. Voor mij is muziek een van de belangrijkste en mooiste dingen die er bestaan. Muziek neemt over waar woorden stoppen. Muziek is de taal van je gevoel.

Op mijn allereerste les vertelde ik de leraar dat ik net zo goed wilde worden als Candy Dulfer. Inmiddels ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus conservatorium Groningen. Hier heb ik jazz lessen gehad van verschillende jazz muzikanten uit New York. Ook was ik tussen 2015 en 2017 de 1e tenor sax van het Nationaal Jeugd Jazz orkest. Na mijn afstuderen ben ik zowel groepslessen als privé lessen gaan geven en heb ik een opleiding MZ afgerond. Hierdoor ben ik ook pedagogisch verder onderlegd.

Bij mij krijg je les op een manier die het beste bij jou past. Samen zullen we doelen stellen en zul je zelf, met ondersteuning van mij als je docent, deze doelen gaan behalen. Dit kan gaan over klankkleur, gehoortraining, liedjes schrijven, techniek, improvisatie, noem het maar op. Ik hoop je snel te zien bij een proefles!