Ga naar de inhoud

Gerben Woudenberg

Gerben Woudenberg

Mijn naam is Gerben en ik geef drumles bij Grandesco Music. Ik heb in 2019 de opleiding artiest/muzikant afgerond aan het Deltion. Naast mijn grote passie voor drummen, heb ik ook een passie voor lesgeven en mensen iets leren. 

Drums, drums, drums. Zo ging het vroeger al bij mij, en nu nog steeds. Als klein mannetje zat ik altijd vooraan bij optredens om de drummer goed te kunnen zien. Deze interesse werd steeds maar groter en groter. Op mijn 7e mocht ik eindelijk op drumles. Hier heb ik alles geleerd uit een boek, iets wat mij een sterke basis heeft gegeven en wat ik ook meegeef aan mijn leerlingen. Door de jaren heen heb ik mezelf veel nieuwe dingen aangeleerd als het aankomt op drummen. Deze kennis en ervaring deel ik altijd graag met leerling waardoor ik ze een nieuwe en andere kijk geef op drummen. 

In mijn les staat plezier maken bovenaan. Iedereen speelt muziek als een hobby, dat support ik graag. Leren noten lezen en met liedjes meespelen vind ik beide super belangrijk, daarom spelen we altijd 2 liedjes en huiswerk uit het boek in mijn les. Zie ik jou binnenkort?