Meteen naar de inhoud

Gijs van Lieshout

Hi! Mijn naam is Gijs en ik geef DJ/Producing lessen bij Grandesco Music. Ik ben in 2021 afgestudeerd van het ArtEZ Conservatorium in Enschede met als hoofdvak Electronic Artist & Producer. Ik maak al muziek sinds dat ik 4 jaar oud ben en heb inmiddels al een aantal mijlpalen mogen bereiken als artiest en producer. Onder de naam ‘WinWel’ maak ik dromerige elektronische popmuziek. Daarmee heb ik momenteel ruim over de 4 miljoen streams wereldwijd, waaronder releases in samenwerking met bekende artiesten als Jeangu Macrooy en Flux Pavilion. Op het podium combineer ik mijn skills als pianist en drummer met mijn elektronische muziek door middel van een elektronische live set. Hierin bespeel ik live de elektronische geluiden op een keyboard, drumpads en zelfs een kalimba. Als je wilt zien hoe dit er live uit ziet, kan je deze video bekijken. En als je meer van mijn muziek wilt horen, kan je terecht op mijn Spotify.

Tevens produceer ik muziek voor andere artiesten als rappers, singer/songwriters en dj’s.
Dit muzikale avontuur begon toen ik 4 jaar oud was en op drumles ging. Dit heb ik gevolgd tot mijn 10e, terwijl in de tussentijd mijn liefde voor piano ontstond. Dit instrument leerde ik in eerste instantie mijzelf aan, maar hierin ben ik later ook lessen gaan volgen. Vanaf ongeveer 12 jaar hoorde ik de eerste elektronische nummers op de radio, wat ik zo tof vond dat ik het ook zelf wilde maken! Dit heb ik in de jaren erna mijzelf aangeleerd met het gebruik van synthesizers en mij laptop met Ableton. Naar mate mijn muziek steeds beter werd begon ik langzaam met mijn eerste officiële releases. Op mijn 17e begon ik met mijn studie aan het Conservatorium, waarin ik mijzelf heb kunnen specialiseren als producer, songwriter en artiest. In 2021 studeerde ik hier af waarna ik verder ben gegaan met het werken aan mijn muzikale carrière die tot op heden blijft groeien! 

Het doel met mijn lessen is om de leerling zo goed mogelijk (elektronische) muziek te laten produceren, waarbij de wensen van de leerling centraal staan. Als leerling kan je elk moment instappen, zowel als je nog nooit eerder hebt geproduceerd als dat je het al jaren doet! Van de allereerste basistechnieken tot het specialiseren van jouw kunsten, ik kan je alles leren om het beste uit jouw producties te halen! De lessen zijn dan ook echt op maat waarbij ik goed luister naar wat de leerling wilt maken en leren.