Ga naar de inhoud

Hilde Borreman

Hoi! Ik ben Hilde Borreman en ik geef de peutermuzieklessen bij Grandesco. Op dit moment studeer ik aan het conservatorium in Zwolle de opleiding docent muziek, met hoofdvak zang lichte muziek. Daarnaast studeer ik ook nog aan de C.I.C.K. musicalacademie de opleiding musicaltheater.

Muziek en musical zijn altijd al mijn grote passies geweest. Ik ben er al mee bezig sinds ik een klein meisje ben. Toen ik 8 jaar oud was ging ik op gitaar-, dans- en zangles. Ook speelde ik al in bandjes en deed ik mee aan wedstrijden. Ik ging mezelf begeleiden en begon met het schrijven van eigen liedjes. Verder heb ik ook in een aantal musicals gespeeld en ben ik nu onderdeel van een muzikaal duo.

In het laatste jaar van de middelbare school besloot ik dat ik van muziek mijn werk wilde maken. Muziek en musical waren helemaal mijn ding, dus ik moest daar wel wat mee doen. Ik vind het heel mooi om deze passie over te dragen en andere mensen enthousiast te maken. Vandaar dat de opleiding tot muziek docent helemaal bij mij paste. De combinatie met musical kon ik maken door er naast het conservatorium nog een musicalopleiding bij te doen.

Ik geef met veel plezier, creativiteit en enthousiasme muziek en musicallessen aan verschillende doelgroepen. De combinatie van meerdere disciplines zie je dan ook vaak terug in mijn lessen. Ik vind het belangrijk dat er een fijne sfeer is en dat elke leerling zich gezien voelt. De passie die ik voor muziek heb, hoop ik zo over te dragen op mijn leerlingen!

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!