Ga naar de inhoud

Inge Mulder

Inge Mulder

Mijn naam is Inge Mulder en ik geef saxofoonles en leiding aan het Ensemble bij Grandesco Music. Muziek maken is prachtig en neemt een heel groot deel in van mijn leven. Als 8-jarig meisje ben ik dan ook al begonnen bij mijn dorpsvereniging ‘CMV Concordia Oldebroek’. De saxofoon werd al snel helemaal mijn ding. In het jaar 2015/2016 zat ik in de Jong Talentenklas bij Johan van der Linden en momenteel volg ik de opleiding ‘klassiek saxofoon’ aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle bij Johan van de Linden. Hier leer ik de saxofoon van top tot teen kennen en beheersen. Al deze kennis wil ik maar al te graag delen in mijn saxofoonlessen.

Ik maak muziek in allerlei verschillende soorten stijlen en situaties. Al van jongs af aan speel ik in verschillende orkesten, bands, ensembles en projecten in Nederland, maar ook wel eens in het buitenland. Ik ben onder andere alt-saxofoniste van het ‘Lunette Saxophone Quartet’ waarmee we graag de passie voor muziek op het podium delen. Op dit moment ben ik ook directielessen aan het volgen en dirigeer ik een jeugdorkest. Samen muziek maken is namelijk echt super tof!

Inmiddels geef ik les aan leerlingen van allerlei verschillende leeftijden en dat maakt het super leuk. Iedere les is weer anders en persoonlijk gemaakt. Op elke leeftijd kan je de saxofoon leren spelen. Plezier in de lessen staat voorop, maar het is wel belangrijk dat je gemotiveerd bent om de saxofoon te leren spelen. De eerste stappen zijn vaak wat lastig en dat vereist discipline en doorzettingsvermogen.

De saxofoon is een super veelzijdig instrument en dit zie ook direct terug in mijn lessen. Pop, klassiek, jazz, rock, het kan allemaal! Voor al deze verschillende stijlen hebben we een goede basis nodig. Daarmee gaan we samen aan de slag. Ik vind de persoonlijke band tussen leerling en docent super belangrijk en ik hoop dat we veel plezier beleven tijdens de lessen. Zie ik jou snel bij een proefles?

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!