Ga naar de inhoud

Jeff Bolink

Jeff Bolink

Mijn naam is Jeff Bolink en ik geef gitaarles en ukeleleles bij Grandesco Music. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de muziekopleiding op het Deltion College in Zwolle, met als hoofdvak Gitaar. Ik werkt(e) als gitarist/songwriter/bassist o.a. met Stones Sessions, The Doots, The Tributes, Tin Gonic, The Buzz, Pluto 34, Ton & Barry, ZANN en als solo artiest.

Mijn hele leven was ik al gek op muziek. Toen ik ongeveer 11/12 jaar oud was begon ik zelf met gitaarspelen en liedjes schrijven omdat ik s’avonds laat op TMF en MTV (toen het nog muziekzenders waren) vaak verschillende rockbands op TV zag en dacht, dat wil ik ook doen!

Op de middelbare school vormde ik verschillende bands in allerlei muziekstijlen, eigenlijk omdat ik niet kon kiezen en ik bijna alles leuk vondt. We traden veel op op school en deden wat kleine optredens door het land. Na de middelbare school ben ik nog meer bands begonnen en heb ik hier veel van geleerd. Uiteindelijk speelde ik met mijn bands door heel Nederland, in het buitenland en bij verschillende radiostations (3FM, Veronica, Radio 2, 538).

Als je bij mij gitaarles komt volgen gaan we werken aan een goede basis, denk aan akkoorden, spelen met plectrum, fingerpicking en andere basistechnieken. Hiernaast gaan we bezig met muziekstijlen en liedjes die jou zelf leuk lijken om te spelen. Plezier is het belangrijkst! In mijn lessen ligt de nadruk meer op praktijk dan theorie.

Muzikale kickstart

Nieuw! Muziekles voor peuters bij Grandesco

We vinden dat leren leuk moet zijn, vooral voor onze jongste muzikanten. Daarom bieden we vanaf 28 februari ook peutermuziek aan: 8 lessen om peuters kennis te laten maken met muziek. Iets voor jouw kleintje? Lees snel verder!
Peuter muziekles in Zwolle