Meteen naar de inhoud

Jeroen Ardesch

Jeroen Ardesch

Mijn naam is Jeroen Ardesch en ik geef tromboneles bij Grandesco Music. Ik ben afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, speel vast bij het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest (NJFO), val veel in bij verschillende orkesten en ben me momenteel aan het verdiepen in HaFaBra-directie.

Al sinds een kleine jongen liep ik tussen de muzikanten van mijn plaatselijke muziekvereniging met de gedachte dat ik ook muzikant wilde worden. Ik had toen ook al snel voor de trombone gekozen omdat ik het een mooi opvallend instrument vond met een zeer mooie klank. Nu zo’n 13 jaar later ben ik afgestudeerd trombonist!

In de tussentijd heb ik veel mogen doen. Zo heb ik naast acht jaar bij de plaatselijke muziekvereniging ook vijf jaar bij het Drentsjeugd Orkest gespeeld. Tijdens mijn periode bij het Drentsjeugd Orkest ben ik ook veel gaan invallen bij verschillende HaFaBra orkesten en symfonieorkesten in heel Nederland. Zodoende is ook mijn verlangen om verder te gaan in de muziek gegroeid. Ik heb toen besloten om conservatorium te gaan doen en in deze tijd heb ik, samen met vier andere studenten en vrienden, het koperkwintet Vieve Brass opgericht.

De trombone is een super veelzijdig instrument. Pop, klassiek, jazz, rock, het kan allemaal! Het belangrijkste hierbij is altijd het hebben van een goede basis. Daarmee gaan we samen aan de slag. Een persoonlijke band tussen docent en leerling vind ik erg belangrijk en ik hoop dat je veel plezier beleeft aan de lessen. Zie ik jou snel bij een proefles?