Meteen naar de inhoud

Joëlle Verbruggen-Beimers

Joëlle Verbruggen

Mijn naam is  Joëlle Verbruggen-Beimers en ik geef zangles bij Grandesco Music. Ik ben afgestudeerd van het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Met mijn duo Tabé zing ik veel bij restaurants, bruiloften en recepties, onder begeleiding van een gitarist. Verder ben ik de vaste zangeres bij Bigband Allotria in Zwolle en heb ik nog een duo met een pianist. Ik hou van jazz en dat zing ik ook veel, daarnaast blijft het altijd leuk om popliedjes te zingen en te coveren. Ook kleinkunst en musical doe ik graag.

Ik heb altijd veel gesport, maar toen ik 14 was kon dat niet meer door blessures en toen ben ik met hetzelfde enthousiasme de muziek in gegaan. Door mijn zus werd ik meegesleept naar pianoles en al snel merkte ik dat dat ik meer wilde. Een jaar daarna begon ik ook met zanglessen en daarna nog muziektheater.

Met vrienden begon ik een bandje en ik deed ook mee aan een kinderopera en verschillende musicals van stadsgehoorzaal Kampen. Na de middelbare school heb ik een creatief tussenjaar gedaan bij de HQ- kunstschool. Daar heb ik jazz ontdekt en me verder ontwikkeld. Tegen het eind van dat jaar besloot ik om auditie te doen bij het conservatorium.

Zanglessen bij mij gaan veel over het verbeteren van zangtechniek en de tekst en beleving van de nummers die jij wilt zingen, maar daarbij wil ik altijd rekening houden met wat jij als leerling wil leren. Plezier is het belangrijkste in een les en als de techniek goed zit dan zingt het zoveel lekkerder en kan je zonder zorgen zingen. Goed en gezond met je stem leren omgaan vind ik belangrijk en daar gaan we ook zeker mee bezig. Daarnaast komen dingen als uitspraak, timing en podiumpresentatie ook aan bod. Probeer het uit en wie weet tot ziens!