Ga naar de inhoud

Jojanneke Rijlaarsdam

Mijn naam is Jojanneke Rijlaarsdam en ik geef zangles bij Grandesco. In 2020 ben ik afgestudeerd aan het Universal Voice Institute. Met heel veel plezier geef ik zowel pop als klassieke zangles. Ik zing in de bands Reisgenoten en Worship Collective en schrijf eigen nummers.

Ik zing mijn hele leven al, overal waar ik kwam. Van kleins af aan volgde ik zanglessen en zong ik in verschillende koren. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in zangleiding voor verschillende soorten doelgroepen en in bands. In 2018 besloot ik een zangopleiding te volgen en ben ontzettend blij dat ik die stap heb gezet.

“Zingen is een manier om mij te uiten, om mijzelf te laten zien, om harten te raken.” Mijn hart en ervaring ligt bij het zingen van gospel-, pop- en soulmuziek. Maar geniet ook enorm van Musicals en dit heb ik uitgeleefd tijdens een jaar musical groepsles. Ik zing graag verschillende soorten stijlen en vindt het tof bezig te zijn met performance en songwriting.

Ik de lessen help ik je graag om jouw zangstem verder te ontwikkelen zodat jij er nog meer plezier uit mag halen! Dit doe ik met veel enthousiasme, liefde voor zingen en les geven. En een vleugje humor mag niet ontbreken wat mij betreft 😉 In de les kijken we samen naar jouw persoonlijke doelen, help ik je jouw unieke stemgeluid nog meer te laten shinen. Hiervoor leer ik je verschillende zangtechnieken die bij jouw doelen passen. Ik stem altijd goed af met degene die ik voor me heb. Naast het zingen is er ook ruimte om bezig te gaan met performen; hoe sta je bijvoorbeeld voor een groep, hoe presenteer je de tekst en melodie op een toffe manier die bij jouw past.

Jong en oud, beginner of gevorderde: Laat je maar horen! Ik kijk er naar uit.