Ga naar de inhoud

Jorien Trouwborst

Hoi! Mijn naam is Jorien Trouwborst en ik geef pianoles bij Grandesco Music. Op dit moment studeer ik Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, met als hoofdvak: Piano. Piano spelen is één van mijn grootste hobby’s. Ik vind het leuk om verschillende stijlen uit te proberen en vind het leuk om mensen op de piano te begeleiden.

Van jongs af aan vind ik muziek al ontzettend leuk. Ik begon op mijn achtste met een oriëntatie cursus op de muziekschool. Al vrij snel merkte ik dat ik de piano het allerleukste instrument vind, dus ging ik na deze cursus op pianoles.

Na tien leuke jaren pianoles gehad te hebben, begon het bij mij enorm te kriebelen om in de toekomst zelf muziekles en pianoles te geven en daarbij uiteraard mijn passie voor muziek over te brengen! Vandaar mijn keuze om de opleiding ‘Docent Muziek’ te gaan volgen. En wat is dat de beste keus die ik ooit gemaakt heb!

Als je bij mij op pianoles komt, kijken we naar wat jou leuk lijkt om te leren. We werken aan een goede basis, proberen van alles uit en uiteraard is er ruimte voor verschillende nummers die jou inspireren om te leren spelen. Plezier staat sowieso boven aan. Ik hoop je snel te zien bij een proefles! 🎶