Ga naar de inhoud

Karlijn Luisman

Mijn naam is Karlijn Luisman en ik geef les aan Little Voices en Major Voices bij Grandesco. Ik studeer Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, met als hoofdvak zang licht. Naast mijn studie maak ik zelf muziek, speel gitaar, ukelele en piano. 

Al op jonge leeftijd ontdekte ik dat ik kon zingen. Ik stond als 4-jarig meisje te spelen op een kinder keyboard en daarbij te zingen. Ik wilde graag muziek maken en startte met blokfluitles, hierna heb ik ongeveer 3 jaar klarinet gespeeld. Daarnaast ben ik zanglessen gaan volgen waardoor mijn liefde voor muziek en zingen nog groter werd. Dit alles kreeg een enorme boost gedurende mijn deelnames aan The Voice Kids en The Voice of Holland. Hier heb ik in combinatie met mijn zanglessen aan de Babette Labeij Music Academy in Amsterdam enorm veel geleerd. 

Na de middelbare school heb ik de opleiding Onderwijsassistent afgerond. Daar kwam ik erachter dat ik ook het onderwijs in kon gaan als muziekdocent. Daar heb ik vol enthousiasme voor gekozen!  

Tijdens de lessen vind ik plezier ontzettend belangrijk want samen zingen is een feestje! We kijken in de lessen naar performance, tekstbeleving en zangtechniek. Dit gaan we samen in de lessen ontdekken! Het lijkt mij leuk om snel kennis te maken voor een proefles!