Ga naar de inhoud

Koen IJmker

Koen IJmker

Mijn naam is Koen IJmker en ik geef basgitaarles bij Grandesco Music. Ik heb op de popacademie in Enschede gestudeerd. Op het moment speel ik in een band genaamd: Twelve21. Ook ben ik actief als muzikant in de CGK in Zwolle. Ik ben een veelzijdig bassist met extra veel liefde voor Rock, Funk, Soul, Pop en Gospel.

Muziek maken is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader speelt saxofoon en klarinet en mijn moeder dwarsfluit en fagot. Op jonge leeftijd zijn mijn broer en ik al aangespoord om muziek te gaan maken. Mijn broer op trompet en ikzelf op trombone. In mijn middelbare school tijd ben ik begonnen met zelf gitaar leren spelen en uiteindelijk, door aansporen van mijn muziekdocent, de bas opgepakt.

Na de middelbare school heb ik paar tussenjaren gehad waarin ik vooral in de kerk muziek maakte voordat ik naar de popacademie ging. Daar heb ik mijn eerste echte basgitaar lessen gehad. In die tijd heb ik in meerdere bands gespeeld zowel binnen als buiten school. Waaronder een mothers finest tribute en een rockcover band.

In mijn lessen gaat het er mij vooral om wat JIJ wil leren. Als de BASis staat, kunnen we elke kant op die jij maar wil. Beginnend of gevorderd, met basgitaar kan je zoveel dat de keuze werkelijk reuze is. Zolang jij maar plezier hebt in wat je doet, gaan we er samen voor zorgen dat je er ook nog eens heel goed in wordt!