Meteen naar de inhoud

Laurens van Bart

Mijn naam is Laurens van Bart en ik geef trompetles bij Grandesco Music. Momenteel studeer ik Klassiek Trompet aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Ik ben lid van meerdere muziekverenigingen waar ik trompet speel, waaronder het Gelders Fanfare Orkest. Daarnaast speel ik bugel in een ander fanfareorkest en val ik regelmatig in bij diverse orkesten.

Op vroege leeftijd was ik al helemaal weg van orkesten die langs kwamen marcheren op straat. Zo gauw ik de muziek hoorde, vloog ik de deur uit om zo ver mogelijk met ze mee te lopen. Zodoende dat ik op 9-jarige leeftijd trompetles ging volgen. In het begin vond ik het studeren thuis eigenlijk helemaal niet zo leuk. Maar toen ik erachter kwam dat ik met studeren toch steeds beter ging klinken en veel meer kon in het orkest waar ik toen speelde, sloeg de knop helemaal om. Sindsdien vond ik het helemaal niet meer erg om te studeren en ging ik overal meespelen waar het maar kon! 

Op mijn 12e verhuisde ik naar Wierden, waar ik lid werd van Harmonie Wierden. Binnen 2 jaar zat ik hier in het A-orkest en daar is mijn liefde voor het orkestspel ontstaan. Ik vind het heerlijk om samen met alle andere muzikanten een prachtig muzikaal resultaat neer te zetten. Met ensembles van dit orkest heb ik ook veel meegespeeld in kerkdiensten, bruiloften en andere feestjes.

Als je bij mij trompetlessen gaat volgen, gaan we uiteraard aan datgene werken wat jij het leukst vindt om te spelen! Hiervoor hebben we natuurlijk wel een goede basis nodig, maar hier gaan we hard aan werken zodat jij zo snel mogelijk je favoriete liedjes op de trompet kunt spelen. Tot snel bij een proefles!