Ga naar de inhoud

Luuk de Vries

Hoi! Ik ben Luuk de Vries en ik geef saxofoonles bij Grandesco Music. Op dit moment studeer ik Jazz & Pop aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle, waar ik les krijg van Rolf Delfos, Allard Buwalda en Sjoerd Dijkhuizen. Ik ben actief in verschillende bands en genres binnen de lichte muziek. Zo speel ik in een blazerssectie, Collected Horns, heb ik altijd in veel big bands gespeeld, waaronder het Millennium Jazz Orchestra en het ArtEZ poporkest en ben ik veel bezig met schrijven van eigen muziek binnen de jazz/fusion. 

Ik ben in aanraking gekomen met de saxofoon toen ik daar vanuit een muziekschool een keer op mocht spelen en dat vond ik zo leuk dat ik dit dolgraag wilde gaan doen. Ik had het instrument al een paar keer gehoord en wist hoe het klonk. Dat vond ik toen al geweldig om te horen en wilde dit vervolgens zelf ook kunnen. Vervolgens heb ik een aantal jaren les gehad van David Wilschut, voordat ik naar het conservatorium ging. 

Als je bij mij op les komt, kan ik je de basisprincipes uitleggen van de saxofoon en kun je leren om jazz-, pop-, of funkmuziek te spelen. Ook kan ik je op weg helpen met improvisatie en noten lezen, of je nu beginner bent of al meer gevorderd. Hopelijk zie ik je snel langskomen voor saxofoonlessen!