Ga naar de inhoud

Luuk Woudstra

Luuk Woudstra

Mijn naam is Luuk Woudstra en ik geef gitaarles. Ik studeer aan de opleiding Docent muziek aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Mijn hoofdvak is gitaar maar daarnaast zing ik ook veel. mijn vrije tijd schrijf ik liedjes en zing en speel ik gitaar in de band Octopus Garden. Daarnaast kan je me af en toe zien spelen in cafeetjes in Zwolle.

Ik ben begonnen met gitaar spelen toen ik 14 was. Muziek is vanaf dat moment een steeds grotere rol gaan spelen in mijn leven en inmiddels kan ik echt niet meer zonder. Na een vergeefse poging na mijn middelbare school om bij een muziekopleiding te auditeren, kwam ik na twee jaar toch terecht op ArtEZ. Inmiddels kan ik niet meer zonder muziek en vul ik mijn tijd met veel zingen en gitaar spelen, het maken van liedjes en soms optreden.

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat we gaan kijken naar wat jij wilt leren! Wat voor muziek vind je leuk? Dan gaan we daar meteen naartoe werken. Als muziekdocent ben ik denk ik flexibel en creatief. Ik ben vaak op zoek naar nieuwe manieren om op de juiste manier bij leerlingen aan te sluiten. Wil je gitaarles die verder gaat dan alleen het spelen van stukjes? wil je iets leren over muziek en hoe het is om als een muzikant muziek te maken? En wil je dit alles doen met plezier en op een tempo dat bij jou aansluit? Kom dan bij mij op gitaarles!

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!