Meteen naar de inhoud

Mehmet Uludağ

Mehmet Uludag

Mijn naam is Mehmet Uludağ en ik zet de afdeling Wereldmuziek op binnen Grandesco Music. Dat houdt in dat ik sazlessen en Turkse zanglessen geef. Ook geef ik leiding aan het Turkse koor World Voices. Daarnaast ben ik actief als muzikant en heb ik mijn eigen nummers uitgebracht, neem hier een kijkje als je geïnteresseerd bent!

Vanaf jongs af ben ik verliefd op muziek! Ik ben zelf geboren in Nederland, maar mijn ouders komen uit Turkije. Hier komt ook mijn passie voor de Turkse muziek vandaan. Ik ben vroeg begonnen met zingen en het bespelen van instrumenten, waaronder saz.

Ik heb een professionele muziekopleiding gestudeerd aan Codarts en heb daar ook mijn master behaald. Daarnaast behaalde ik mijn Eerstegraads Docent Muziek aan Artez conservatorium. Gedurende deze periode kreeg ik o.a. les van Talip Özkan en Naim Avcı. Ook volgde ik masterclasses bij o.a. Arif Sağ, Erkan Oğur, Betin Güneş, Zeki Adsız en Ali Ekber Çiçek.

Het lesgeven bij Grandesco Music is voor mij een mooie kans om de westerse muziek bij de niet-westerse muziek te brengen en zo bij te dragen aan integratie en verbinding. Mijn liefde voor de Turkse muziek breng ik graag op je over! Of je nu saz wil leren spelen of wilt leren zingen, ik help je graag. Zie ik jou bij een proefles?