Meteen naar de inhoud

Michelle Hup

Mijn naam is Michelle en ik geef les aan basisschoolklassen. Ik studeer Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Mijn hoofdinstrument is gitaar licht. Ik speel allerlei verschillende stijlen, maar pop, rock en blues zijn mijn favoriet.

Toen ik 16 was besloot ik een gitaar te kopen en ben ik zelf aan de slag gegaan. Door veel uit te proberen, het kijken en naspelen van live performances van mijn favoriete gitaristen en het lezen van boeken heb ik gitaar leren spelen. Dit groeide al snel uit tot mijn grootste hobby. Ik merkte dat ik super enthousiast werd van het praten over muziek en wou alles wat ik leerde vertellen en uitleggen aan mijn vrienden en familie.

Ik merkte al snel dat muziek en het doorgeven en leren aan anderen hiervan mij energie geeft en blij maakt. Daarom ben ik hier zo snel mogelijk wat mee gaan doen; een opleiding die mij hier alles over leert! Ik geniet van het leren van nieuwe dingen en mijzelf ontwikkelen, en bijna nog meer van het doorgeven van deze passie!

Wanneer ik bij jou in de klas kom, staat plezier hebben centraal. We maken een feestje van de lessen! We gaan aan de slag met verschillende domeinen als zingen, bewegen op muziek, spelen op verschillende instrumenten, componeren, muziek lezen en noteren en natuurlijk luisteren. Kinderen krijgen de kans om te ontdekken waar hun interesses liggen binnen de muziek en om hun talenten te ontwikkelen. Ik wil zoveel mogelijk kinderen de kans geven om in contact te komen met muziek en te ontdekken hoe ontzettend leuk het is!