Meteen naar de inhoud

Monique Mol

Monique Mol

Mijn naam is Monique en ik geef zangles bij Grandesco Music. Wat zang betreft ben ik momenteel op project basis bezig met eigen repertoire en covers. Ook mag ik graag mijn stem laten horen in het muziekteam van mijn kerk. 

Ik weet niet beter dan dat er muziek was bij ons thuis, mijn ouders hebben dat altijd gestimuleerd. Mijn broers speelden altijd in allerlei bands en ook ik nam daar graag deel aan toen ik wat ouder werd.

Ik heb altijd een passie gehad voor zingen maar door een sportcarrière in mijn jeugd heeft dat toen nooit mijn volledige focus gehad. Toen ik 18 was heb ik besloten die sport te beëindigen en mij meer op zang te gaan focussen. Al snel was ik zangeres in een band maar wilde meer uit mijn stem halen en heb toen Cindy Oudshoorn benaderd. Zij wilde mij wel coachen en van haar heb ik onwijs veel geleerd. Ook heb ik me met behulp van Universal Voice meer verdiept en ontwikkeld in allerlei aspecten van de zang, stem, etc.  

Als je bij mij zangles komt volgen zul je merken dat ik het belangrijk vind om aan te sluiten bij wat je al kunt en dat we dat gaan uitbouwen door middel van het leren gebruiken van techniek, houding, herkennen van sounds en dat bij jezelf leren herkennen en toepassen. En natuurlijk heel veel lol hebben en niet onbelangrijk; fouten maken want daar leer je misschien nog wel het meeste van..;-)