Meteen naar de inhoud

Neal Nieuwenkamp

Neal Nieuwenkamp

Mijn naam is Neal Nieuwenkamp en ik geef pianoles en bandcoaching bij Grandesco Music. Ik ben afgestudeerd Jazz&Pop pianist aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en ik ben ook gepassioneerd in het lesgeven.

Toen ik 7 jaar oud was zong ik fanatiek en energiek bij het Nationaal Kinderkoor, maar toen ik de baard in de keel kreeg kon ik daar helaas niet meer verder. Ik heb toen verschillende instrumenten uitgeprobeerd en eindigde uiteindelijk op mijn 14e bij de piano. Aan de hand van jamsessies met vrienden leerde ik mijn weg op het toetsenbord.

Na jaren ervaring opgedaan te hebben in verschillende (hiphop-)bands ging ik naar het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.  Met onder andere de band Karel J. Schepers heb ik relevante ervaring opgedaan bij  voor- en naprogramma’s van BLØF, De Dijk en Miss Montreal en eigen shows in Hedon, Melkweg Amsterdam, op het Bevrijdingsfestival Overijssel, Dauwpop en vele andere podia en festivals.

In mijn lessen wil ik je graag alles leren wat ik weet over pop- en jazzmuziek op de piano en in het algemeen. Plezier staat altijd centraal, maar ik wil wel zorgen voor een goede basis in techniek en theorie. Dat doe ik zodat je een leven lang piano kan blijven spelen zonder blessures of tekortkomingen. Op deze manier wil ik er eigenlijk voor zorgen dat je mij op den duur niet meer nodig hebt en zelfstandig muziek kan maken! Ik pas mij graag aan op jouw niveau, waarbij het mij niet uitmaakt of je beginner of gevorderde bent. Kom jij een proefles bij mij doen?