Meteen naar de inhoud

Quinten Pieters

Quinten Pieters

Hoi! Ik ben Quinten Pieters en ik geef pianoles bij Grandesco Music. Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van de studie Docent Muziek, met als hoofdinstrument Piano licht. Ik geef les in het voortgezet onderwijs, speel in verschillende ensembles en maak graag YouTube video’s.

Ik begon met klassiek pianoles toen ik vier jaar was, maar merkte al snel dat dit niks voor mij was. Op mijn tiende begon ik opnieuw, maar nu met pop en jazz. Dit paste veel beter bij mij en ik ben eigenlijk sindsdien non-stop met muziek bezig!

Op de middelbare school heb ik van verschillende fantastische muziek docenten les gehad, en die hebben mij eigenlijk geïnspireerd om zelf ook docent muziek te worden. Daarnaast heb ik in verschillende bands gespeeld en op allerlei toffe plekken opgetreden.

In mijn eigen pianolessen vind ik het allerbelangrijkste dat je bezig gaat met wat jij leuk vindt. Muziektheorie en (alles daaromheen) is ook belangrijk, maar alleen als het aan jouw muzieksmaak of interesse is gelinkt. Ik ga graag met je aan de slag om jouw muzikale identiteit te ontwikkelen en zie je graag bij een proefles!