Ga naar de inhoud

Rene Sprokholt

Rene Sprokholt

Hoi! Ik ben Rene Sprokholt en geef raples bij Grandesco Music. Op dit moment rap ik onder de naam ‘Yuwno’ en beoefen ik verschillende subgenres binnen Hiphop. Ook ben ik werkzaam als jongerenwerker en heb ik een platform opgezet waar ik met jongeren werk aan talentontwikkeling op muzikaal gebied. Verder geef ik workshops Rap voor verschillende doelgroepen.

Al op jonge leeftijd begon ik met mijn creatieve ontwikkeling op het gebied van teksten schrijven. Toen ik 14 was nam ik mijn eerste tracks op met minimale middelen om gevoelens en gedachten te vertalen. Muziek was altijd al een passie van mij en ik wilde hier graag meer van leren en verder in ontwikkelen. Tussen 2017 en 2019 heb ik twee jaar stage gelopen bij de Fakkelteit. Dit is een community voor jongeren die bezig zijn met rap, begeleidt door Rico (bekend van Opgezwolle).

Door de jaren heen heb ik veel samengewerkt met producers, rappers en vocalisten om mijzelf zo breed mogelijk te ontwikkelen binnen het genre Rap. Ik heb veel geleerd over zowel theorie als praktijk binnen het maken van muziek. Al gaande weg ben ik workshops gaan geven op middelbare scholen, heb ik mensen geholpen met het opnemen van eigen muziek, het verbeteren van rapskills en het performen op een podium.

Als je lessen bij mij gaat nemen, gaan we werken aan de basis en werken we dit verder uit. Ik ga je leren hoe je een goedlopende tekst schrijft, de juiste manieren van rijmen gebruikt en hoe je dit vervolgens op een stabiele manier op een beat kan vertalen. Uiteindelijk zullen we werken aan alle skills die je nodig hebt binnen rap. Denk hierbij aan; delivery, rijmschema’s, intonatie, flow maar ook de theoretische kennis (hoe ziet een goedlopend nummer eruit). Ik zie je graag snel bij een proefles!

Muzikale kickstart

Nieuw! Muziekles voor peuters bij Grandesco

We vinden dat leren leuk moet zijn, vooral voor onze jongste muzikanten. Daarom bieden we vanaf 28 februari ook peutermuziek aan: 8 lessen om peuters kennis te laten maken met muziek. Iets voor jouw kleintje? Lees snel verder!
Peuter muziekles in Zwolle