Meteen naar de inhoud

Rick Tempelaar

Hoi! Mijn naam is Rick Tempelaar en ik geef zangles bij Grandesco Music. Ik zing zelf veel Nederpop (Nederlandstalige popmuziek) en kleinkunst en ik schrijf mijn eigen Nederlandstalige muziek. Daarnaast hou ik me ook bezig met Engelstalige popmuziek, jazz & nog een hoop andere stijlen. Lekker breed dus!

Ik ben sinds juli 2022 afgestudeerd aan de afdeling Jazz & Pop op het conservatorium in Zwolle en ik ben momenteel bezig met de Master Jazz & Pop op dezelfde locatie. Ik zing eigenlijk al mijn hele leven en ik heb heel lang klassieke pianolessen gevolgd, dus ik begeleid mezelf ook veel tijdens het zingen. Naast dat ik mijn eigen werk maak, maak ik ook vocale arrangementen die ik vervolgens zelf inzing en online zet. Eerst op insta, maar tegenwoordig op TikTok! Als je benieuwd bent naar wat ik doe, check dan vooral even m’n socials!

In mijn zanglessen vind ik het belangrijk dat je gezond kan zingen en een goede techniek leert, zodat je alles kan zingen wat je wilt zingen, maar dan geen last van je stem krijgt. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat muziek & zang als uiting kan gaan werken en dat je een identiteit vormt binnen muziek. Ik zou zelfs kunnen helpen bij het schrijven van eigen muziek!

Ik hoop je heel graag te zien in een proefles, zodat we lekker aan de slag kunnen gaan!