Ga naar de inhoud

Ruben Oosting

Mijn naam is Ruben Oosting en ik geef gitaarles bij Grandesco Music. Momenteel studeer ik Jazz&Pop aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle waar ik me naast gitaarspelen ook verdiep in compositie en studio techniek.

Op mijn zesde ben ik bij de muziekschool van Veendam begonnen met AMV (algemene muzikale vorming). Na de drie jaar heb ik me aangemeld voor een gitaar proefles en al vanaf het eerste akkoord was het voor mij duidelijk dat dat is wat ik wilde doen.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende bands, theaterprojecten en orkesten waarmee ik veel heb opgetreden op allerlei podia, van kleine kroegjes tot festivals en nationale radio stations.

In de gitaarlessen bij Grandesco Music staat plezier voorop en leer ik je gitaarspelen met muziek die jij zelf te gek vindt!

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!