Meteen naar de inhoud

Sebastiaan Visser

Sebastiaan Visser

Mijn naam is Sebastiaan Visser en ik geef gitaarles bij Grandesco Music, zowel akoestisch als elektrisch. Ik studeer momenteel jazz & pop aan het conservatorium in Zwolle. Ik speel zelf regelmatig live in verschillende formaties, meestal in de stijlen pop, rock, soul, jazz en fusion.

Muziek van alle soorten luisteren, maken, en onderzoeken vind ik het leukste wat er is. Ik ben toen ik twaalf was uit mezelf begonnen met gitaarspelen, omdat ik wilde weten hoe het is om zelf de muziek van mijn favoriete bands te spelen. Daarom ben ik ook snel in bandjes gaan spelen, wat ik nog steeds helemaal te gek vind om te doen. Ik ben ook altijd bezig geweest met uitzoeken wat gitaarsound doet en hoe je dat het best nabootst, zoals door het experimenteren met speeltechniek, gitaren, effecten en versterkers.

Bij mijn les ga ik met jou kijken naar wat jij gaaf vindt aan gitaarspelen.  We gaan liedjes uitzoeken en leren spelen door melodieën, akkoorden en ritmes te oefenen. Ook kunnen we bezig met improvisatie, om te leren wat de waarde is van spontaan spelen en, natuurlijk, om te soleren! Ik hoop je te zien bij een proefles!