Ga naar de inhoud

Sjoerd de Boer

Ik ben Sjoerd en ik woon in Zwolle. Doordeweeks ben ik conciërge op een SBO-school. Ik zorg voor alles, van schoonmaak tot reparaties. Het is afwisselend en ik vind het leuk om met een groot team op school te werken. In het weekend ben ik DJ op bruiloften en evenementen. Het is geweldig om mensen te zien dansen op mijn muziek. Ik creëer graag een sfeer waarin mensen plezier hebben en mooie herinneringen maken. Mijn leven is druk maar ik geniet van beide werelden. Van de gestructureerde weekdagen als conciërge tot de opwindende weekenden als DJ. Het houdt me in balans en het is een mooie afwisseling.

Al vanaf mijn jeugd ben ik veel bezig met muziek, ik heb heel lang gedrumd en de eerste cd’s die ik kocht waren van rock tot aan Tiësto! Al snel leerde ik met het pc-programma Virtual DJ mixjes maken. Ik volleybalde in Meppel en daar had ik dan muziekmixjes gemaakt voor de Warming Up tijdens wedstrijden. Nadat ik vaker muziek mixjes maakte werd ik uitgenodigd op sportverenigingen om feesten te draaien als DJ. Dit vond ik al snel erg leuk en ben ik steeds meer gaan draaien voor feesten en partijen.

Al snel merkte ik dat alleen draaien een beetje eenzaam is, dus ging ik als DJ Duo verder samen met Erwin. Nu een aantal jaren later draaien we veel bruiloften, zijn we te zien hier in de zomer in Zwolle én zijn we veel bezig met muziek mixjes te maken voorop Youtube bijvoorbeeld.

Als je bij mij les hebt geef ik graag de tijd en aandacht aan het leggen van een goede basis. Welk knopje is waarvoor? En hoe entertain je een menigte ? Ook vind ik het belangrijk om ruimte te geven voor je eigen twist, elke DJ staat bekend om zijn eigen smaak, of eigen manier van doen. Ik zie je graag snel op een preofles!

Muzikale kickstart

Nieuw! Muziekles voor peuters bij Grandesco

We vinden dat leren leuk moet zijn, vooral voor onze jongste muzikanten. Daarom bieden we vanaf 28 februari ook peutermuziek aan: 8 lessen om peuters kennis te laten maken met muziek. Iets voor jouw kleintje? Lees snel verder!
Peuter muziekles in Zwolle