Ga naar de inhoud

Suzanne van Bodegom

Suzanne van Bodegom

Hoi! Ik ben Suzanne van Bodegom en ik geef zangles bij Grandesco Music. Nadat ik in 2016 de opleiding logopedie afrondde, heb ik mij volledig gespecialiseerd in de (zang)stem. In 2018 richtte ik mijn bedrijf Show your Voice op, sindsdien ben ik met veel plezier stem- en zangcoach. Ik ben ook de vertrouwenspersoon voor Grandesco Music. Je kunt altijd contact met mij opnemen door te mailen naar vertrouwenspersoon@grandescomusic.nl.

Al sinds ik me kan herinneren, zing ik! Toen ik 4 jaar was, zong ik voor het eerst in een koor. Dit vond ik fantastisch! Dit heeft ertoe geleid dat ik inmiddels in meerdere koren heb gezongen, ook als solist.Dankzij mijn studie heb ik een grote theoretische kennis over de stem. Verder heb ik verschillende cursussen, trainingen en masterclasses gevolgd (en dit doe ik nog steeds). De methodes CVT, EVTS, Lichtenberger en Vocal Essence heb ik daarmee goed leren kennen. Ook ben ik bekend met manuele facilitatie, ook wel stemmassage genoemd.

Naast popmuziek en musical, houd ik erg van gospel. Daarom zing ik in mijn zelf opgerichte koor Glorious. Daarnaast word ik gevraagd om te zingen op bijvoorbeeld Worshipavonden of bruiloften. Ook geef ik met veel plezier workshops aan koren en heb ik ook enkele jaren koren gedirigeerd. Op dit moment zing ik in een muziekteam van de CGK Zwolle, waar ik zangleider en zangcoach ben.

Als je bij mij zangles komt volgen, staan jouw doelen en ontwikkeling centraal. Plezier bij het zingen staat voorop, dat zal zeker niet ontbreken in mijn lessen! Of je de techniek wil induiken, wil focussen op performance of gewoon lekker wil zingen, ik zie je graag bij een proefles.

Muzikale kickstart

Nieuw! Muziekles voor peuters bij Grandesco

We vinden dat leren leuk moet zijn, vooral voor onze jongste muzikanten. Daarom bieden we vanaf 28 februari ook peutermuziek aan: 8 lessen om peuters kennis te laten maken met muziek. Iets voor jouw kleintje? Lees snel verder!
Peuter muziekles in Zwolle