Ga naar de inhoud

Suzanne van Bodegom

Suzanne van Bodegom

Hoi! Ik ben Suzanne van Bodegom en ik geef zangles en stemmassages bij Grandesco Music. Nadat ik in 2016 de opleiding logopedie afrondde, heb ik mij volledig gespecialiseerd in de (zang)stem. In 2018 richtte ik mijn bedrijf Show your Voice op, sindsdien ben ik met veel plezier stem- en zangcoach. Ik ben ook de vertrouwenspersoon voor Grandesco Music. Je kunt altijd contact met mij opnemen door te mailen naar vertrouwenspersoon@grandescomusic.nl.

Al sinds ik me kan herinneren, zing ik! Toen ik 4 jaar was, zong ik voor het eerst in een koor. Dit vond ik fantastisch! Dit heeft ertoe geleid dat ik inmiddels in meerdere koren heb gezongen, ook als solist. Dankzij mijn studie heb ik een grote theoretische kennis over de stem. Verder heb ik verschillende cursussen, trainingen en masterclasses gevolgd (en dit doe ik nog steeds). De methodes CVT, EVTS, Lichtenberger en Vocal Essence heb ik daarmee goed leren kennen.

Naast popmuziek en musical, houd ik erg van gospel. Ik zette in 2013 een eigen gospelkoor op, waar ik 10 jaar bij heb gezongen. Momenteel zing ik bij Brandon Delagraentiss & The Gospel Experience. Daarnaast word ik gevraagd om te zingen op bijvoorbeeld Worshipavonden of bruiloften. Ook geef ik met veel plezier workshops aan koren en heb ik enkele jaren koren gedirigeerd. Op dit moment zing ik in een muziekteam van de CGK Zwolle, waar ik zangleider ben.

Als je bij mij zangles komt volgen, staan jouw doelen en ontwikkeling centraal. Plezier bij het zingen staat voorop, dat zal zeker niet ontbreken in mijn lessen! Of je de techniek wil induiken, wil focussen op performance of gewoon lekker wil zingen, ik zie je graag bij een proefles.