Meteen naar de inhoud

Suzanne van Bodegom

Suzanne van Bodegom

Mijn naam is Suzanne van Bodegom en ik geef zangles bij Grandesco Music. Ik ben logopedist en gespecialiseerd in de (zang)stem. Verder zing ik met veel plezier in meerdere koren en ben ik zangeres in een muziekteam in de CGK. Ik ben ook de vertrouwenspersoon voor Grandesco Music. Je kan ten alle tijden contact met mij opnemen door mij te mailen op vertrouwenspersoon@grandescomusic.nl.

Al sinds ik me kan herinneren, zing ik! Altijd was ik bezig met liedjes zingen en dansen. Toen ik 4 jaar was, zong ik voor het eerst in een koor. Dit vond ik fantastisch! Dit heeft ertoe geleid dat ik inmiddels in meerdere koren heb gezongen, ook als solist.

Tijdens mijn studie volgde ik een verdiepende minor ‘De stem centraal’, waar ik veel theoretische kennis heb opgedaan en met verschillende zangtechnieken in aanraking ben gekomen. Na mijn studie heb ik verschillende aanvullende cursussen en trainingen over de (zang)stem gevolgd.

Zelf heb ik zanglessen gehad van Sara Klein Horsman en Daniël Vecht en volgde ik verschillende masterclasses. Op dit moment volg ik vocal coaching van CVT-docent Frouke van Es. Ik houd ervan om mijn kennis over de zangstem over te dragen, daarom geef ik geregeld koorworkshops en vind ik het erg leuk om zanglessen te geven.

Als je bij mij zangles komt volgen gaan we werken aan jouw ontwikkeling als zanger(es), waarbij ik rekening houd met jouw wensen. Ik besteed veel aandacht aan gezond stemgebruik tijdens het zingen. Plezier is de belangrijkste factor tijdens het zingen, dat zal dus ook niet ontbreken in mijn lessen! Of je nou uitgedaagd wil worden of gewoon lekker wil zingen, je bent van harte welkom voor een proefles.