Ga naar de inhoud

Thomas Hagemeijer

Thomas Hagemeijer

Hoi! Mijn naam is Thomas en ik geef gitaarles bij Grandesco Music. Vanaf hele jonge leeftijd heeft muziek mij geïnteresseerd. Of het nou ruige Rock, Jazz, of een soundtrack van één van de zoveel Disney films was maakte mij niet uit. Veel muziek waar mijn omgeving mij aan introduceerde had in mijn ogen een beetje magie in zich. Op 9 jarige leeftijd begon ik met gitaarles omdat ik de ‘taal’ van muziek zelf wilde leren beheersen.

Mijn eerste leraar was erg strikt en ik moest dingen doen omdat hij vond dat ik dan een goede gitarist zou worden. Dat werkte voor mij juist averechts. Redelijk wat plezier en energie gingen namelijk verloren in die tijd. Mede daarom denk ik nu dat het plezier van de leerling het belangrijkst is waar de docent rekening mee moet houden.

Ik heb in 2016 besloten om me fulltime op muziek te richten zodra ik merkte dat mijn vorige studie niet voor mij was. In die tijd heb ik veel muziek geschreven en gespeeld met vrienden maar ook covers van gave liedjes in elkaar geknutseld op mijn zolderkamertje/studio. Twee jaar later besloot ik me voor te bereiden op het conservatorium en ik zit nu inmiddels in het vierde en laatste jaar.

Wat ik geweldig vind is om mensen te helpen met het vinden van iets dat zij te gek vinden. Die momenten waar leerlingen enthousiast worden van een stuk muziek of dat ze versteld staan van hun eigen talent zijn de momenten waar ik ook gelukkig van word. Ik hoop in mijn leven vele studenten te kunnen inspireren en om ervoor te zorgen dat zij hun eigen talenten kunnen ontdekken. Ik zie je snel bij een proefles!