Ga naar de inhoud

Timo Kalsbeek

Hey! Ik ben Timo en ik geef drumles bij Grandesco Music. Benieuwd naar wat ik zelf speel? Check mijn YouTube kanaal! https://www.youtube.com/timokalsbeekdrums

Ik heb in Zwolle een vooropleiding Artiest Muziek gevolgd en nu studeer ik op de Popacademie aan het Conservatorium in Enschede. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van drumlessen, het optreden met eigen bands, het opnemen en afmixen van drums en het produceren van muziek. Momenteel speel ik in een metalband en ben ik actief in het opnemen van drumcovers op YouTube. Mijn hart ligt bij metal- en rockmuziek, maar ook onder andere pop-, funk- en elektronische muziek vind ik erg tof en kan ik je veel in bijbrengen.

Toen ik 7 jaar oud was wist ik al zeker dat ik drummer wilde worden. Ik keek altijd naar drummers op televisie, en deed ze na door op de bank te slaan en gekke gezichten te trekken. Vele jaren later is dat onveranderd gebleven. Ik wil nog steeds met drummen mijn brood verdienen, trek nog steeds gekke gezichten, en inmiddels is de bank omgeruild voor een drumstel. De passie en enthousiasme die ik al die jaren heb gehouden voor muziek, wil ik overdragen aan jou!

In de lessen leer je op gehoor spelen, gaan we aan de slag met je houding en techniek, leer je een goede basis notenlezen, spelen we songs die jij wil leren en hebben we bovenal heel veel lol in het maken van muziek. Ik hoop je snel te zien op een proefles!