Ga naar de inhoud

Wouter de Goeij

Wouter de Goeij

Mijn naam is Wouter de Goeij, één van de eigenaren van Grandesco Music. Ik houd me vooral bezig met het uitzetten van koers, een deel administratie en de facilitaire zaken. Daarnaast geef ik pianoles bij Grandesco Music. Op dit moment speel ik in de band Worship Together en speel ik in een van de muziekteams van CGK Zwolle.

Ik ben al vroeg begonnen met het maken van muziek. Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met keyboardlessen en ben op mijn 12e overgestapt op pianolessen. Sindsdien ben ik gaan spelen in diverse bandjes.

In 2012 heb ik de opleiding Docent Muziek succesvol afgerond met het project LAB1870: senioren van 70+ en jongeren van 18- samen in een koor en band. Na nog dirigent te zijn geweest van  Jong van Harte heb ik me nu meer gericht op mijn gezin en het runnen van Grandesco Music.

In mijn lessen staat plezier centraal. Naast plezier vind ik het ook belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt, hierdoor kennen we elkaar beter en leer je meer in de les. Ik ga altijd uit van de leerwens van de leerling. Op basis van de nummers die jij wil leren spelen, pas ik mijn lesgeven aan. We gaan dus gelijk aan de slag in de praktijk, maar altijd met een goede basis. Wil je ook pianoles? Vraag hieronder een proefles aan!

Uit de Platencast van Wouter de Goeij

Luister hieronder naar mijn aflevering van de podcast ‘Uit de Platencast van…’. In deze podcast laat ik je weten wat mijn 10 favoriete platen zijn en waarom.