Meteen naar de inhoud

Major Voices (tienerkoor)

Tienerkoor in Zwolle

In 2019 heeft Grandesco Music het tienerkoor Major Voices opgericht. Tijdens de repetities wordt er aandacht besteed aan meerstemmigheid en zangtechniek. Het koor bestaat uit maximaal 15 kinderen, zodat er veel ruimte is voor individuele coaching. Het is dus eigenlijk een cross-over tussen privéles en meedoen aan een groot koor. 

Popkoor

Grandesco is Latijn voor ”samen groeien.” Samen muziek maken is niet alleen het leukste om te doen, maar ook het meest leerzaam om te doen omdat je leert rekening houden met andere muzikanten om je heen. In tegenstelling tot de meer klassiek georiënteerde koren, is dit koor echt een popkoor waar de nieuwste popmuziek wordt gezongen. De jongeren kunnen ook zelf liedjes inbrengen die ze graag willen zingen!

Dit koor is een vervolgstap op Little Voices en daarom laten we je auditie doen om mee te doen aan het tienerkoor. Waar we bij Little Voices vooral focussen op samen plezier maken, gaan we bij Major Voices in Zwolle meer op zoek naar kwaliteit. Na een gratis proefles kun je zelf beslissen of je auditie wil doen.

Grandesco Presents

Naast het tienerkoor waar je in speelt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw tijd binnen het tienerkoor. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen.

Als leuke uitdaging is er de mogelijkheid om te spelen in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er voor verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco music terecht om te groeien binnen het tienerkoor. De lessen zijn er voor tieners van 12 tot en met 18 jaar.

Major Voices repeteert elke dinsdagmiddag van 16:30 tot 17:15.

Op dit moment wordt Major Voices geleid door: Femke Evers. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! 

Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Enschede en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.