Ga naar de inhoud

Traject bandcoaching + eindoptreden!

Stap in de wereld van live muziek en ontdek de energie van het samen spelen in een band! Grandesco Presents: Join the Band! Vanaf 18 mei 2024 bieden we een bandcoaching cursus aan, waarin je gedurende 8 boeiende lessen wordt begeleid naar een onvergetelijk optreden. Dit optreden zal plaatsvinden op het festival Showdeknetter!

Of je nu drums, gitaar, basgitaar, toetsen, saxofoon of trompet speelt, of als je graag zingt; deze cursus is voor jou. Voor een bescheiden bedrag van 125 euro (excl. BTW voor deelnemers ouder dan 21) krijg je niet alleen professionele begeleiding, maar ook een kans om de magie van live optreden te ervaren. Iedereen kan meedoen zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er een passende band gemaakt. 

Praktische informatie👇🏻
▪️Traject van 8 lessen + eindoptreden
▪️Zaterdagochtend (exacte tijd wordt bepaald als de aanmeldingen bekend zijn)
▪️Startdatum: 18 mei 2024
▪️Gegeven door Edwin Versprille
▪️€125,- (excl. BTW)

Ben jij geïnteresseerd? Klik op de button om alles over het bandcoaching traject te lezen.

Deel dit nieuws

Zoek

Dit al gezien?

Kinderkoor Zwolle

Kinderkoor Little Voices

Kinderkoor Little Voices Kinderkoor in Zwolle Wist je dat Grandesco ook een te gek kinderkoor heeft? Speciaal voor de jongste sterren in wording hebben wij

Lees verder »
AMV cursus in Zwolle

Muziek ontdekken voor kinderen

Muziek ontdekken voor kinderen Muzikale kickstart voor kinderen Welke muziekles past bij jouw kind? Kom erachter tijdens onze AMV-cursus (Algemene Muzikale Vorming)! Cursusstartdatum: woensdag 15

Lees verder »

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!