Meteen naar de inhoud

World Voices (Turks koor)

Turks koor in Zwolle

Hou je van zingen in het Turks en doe je dat graag met anderen? Of streef jij graag naar kwaliteit binnen een koor? Dan is World Voices echt iets voor jou! World Voices is een Turks koor voor de volwassenen binnen Grandesco Music.

Het koor bestaat uit ongeveer 10 personen. Deze groep wordt bewust klein gehouden om zo ook echt persoonlijke coaching te kunnen geven op het gebied van samenzang, makam’s, meerstemmigheid en zangtechniek. Het is eigenlijk een cross-over tussen privéles en meedoen met een groot koor. Ieder jaar wordt er een masterclass georganiseerd met specifieke coaching op podiumpresentatie.

Kwalitatief zingen

Het is nodig om auditie te doen om deel te nemen aan World Voices. Als je na de gratis proefles  besluit om auditie te doen, kun je hier een afspraak voor plannen met de docent. 

Als leuke uitdaging is er de mogelijkheid om te spelen in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er voor verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

Zwolle Presents

Naast het volwassenenkoor waar je in speelt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw tijd binnen het Turkse koor. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

World Voices is er voor volwassenen die streven naar kwaliteit en een passie hebben voor Turkse zang kunnen bij Grandesco Music terecht om te groeien binnen het koor. 

Nog onbekend.

World Voices wordt geleid door. Mehmet UludagKlik op zijn naam om meer over hem te lezen.

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.