Meteen naar de inhoud

Zangles (Turks) in Zwolle

Turks leren zingen

Bij Grandesco Music krijg je zangles in Zwolle, maar niet zomaar zangles: je gaat turks (leren) zingen! Wat een geweldig instrument is jouw stem. Je kunt er namelijk mensen mee laten lachen, huilen, nadenken, oftewel: raken! Tijdens de zanglessen gaan wij onze best doen om jouw stem te laten klinken als nooit tevoren. Samen met je coach ga je kijken naar wat jouw voorkeur heeft. Je gaat werken naar een hoger niveau zodat jij uiteindelijk kunt stralen met jouw stem!

Verschillende sounds

Ontdek nu de kracht en sound van jouw eigen stem en zing (niet alleen onder de douche)! Je kunt met jouw stem heel veel verschillende geluiden maken, van vibrato tot kopstem. Hoe je dit doet komt ook uitgebreid in de lessen aan bod. Daarnaast wordt de theoretische kant niet overgeslagen. Denk hierbij aan intervallen, akkoorden toonladders, makam’s etc.

Als leuke uitdaging is er de mogelijkheid om zanger(es) te worden in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er voor verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

 

Zwolle Presents

Naast de lessen Turkse zang die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw Turkse zanglessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco Music terecht om te groeien als Turkse zanger(es). De lessen zijn er voor jong en oud.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Mehmet Uludag is onze enige Turkse zangdocent op dit moment. Klik op zijn naam om meer over hem te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! 

Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Enschede en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.