Ga naar de inhoud

Vacature (klassiek) pianodocent

Grandesco Music wil zoveel mogelijk mensen met muziek in aanraking brengen. Dit doen we met het aanbieden van muzieklessen op onze eigen locatie. Daarnaast zijn we ook op basisscholen en in het voortgezet onderwijs stappen aan het zetten. Plezier staat bij ons voorop en kwaliteit moet daar aan bijdragen. Ons enthousiaste en jonge team van docenten en medewerkers zet zich in om onze leerlingen te zien groeien. 

Functieomschrijving 

Ben jij gepassioneerd om zowel beginnende als gevorderde pianisten te helpen in het groeien van hun muzikale ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (klassiek) pianodocent die graag zijn/haar kennis wil delen met de leerlingen van Grandesco Music. Je focust in de les op wat de leerling wil leren en besteedt aandacht aan techniek en theorie.

Wat vragen we? 

  • Je bent gedreven om leerlingen te helpen groeien in hun muzikale ontwikkeling 
  • Je kunt leerlingen op een enthousiaste manier wegwijs maken op de piano
  • Nog studerend of een afgeronde opleiding op het conservatorium is pré 
  • Je bent inzetbaar als ZZP’er 
  • Je bent sociaal en je kunt je goed inleven in de leerling zijn/haar interesse 
  • Je bent flexibel en communicatief vaardig  

 

Wat bieden we? 

Grandesco Music is een dynamisch bedrijf met veel jonge medewerkers. Samen groeien staat bij ons centraal en dat geldt ook voor onze medewerkers. Wij bieden je een gezellige werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen. We organiseren met regelmaat borrels (en bingo’s ;)) waar je het hele team kunt ontmoeten.  

Solliciteer nu  

Kun jij je vinden in bovenstaande tekst? Dan kan het maar zo zijn dat wij jou zoeken! Stuur jouw motivatie en CV in via dit formulier. Als wij denken dat je bij deze functie past, nodigen we je graag uit voor een goede kop koffie. 

Sollicitatie

Sollicitatieformulier

Maximum file size: 67.11MB

Persoonsgegevens

 

Deel dit nieuws

Zoek

Dit al gezien?

AMV cursus in Zwolle

Muziek ontdekken voor kinderen

Muziek ontdekken voor kinderen Muzikale kickstart voor kinderen Welke muziekles past bij jouw kind? Kom erachter tijdens onze AMV-cursus (Algemene Muzikale Vorming)! Cursusstartdatum: woensdag 15

Lees verder »

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!