Ga naar de inhoud

Meer geld naar kosten voor cultuur!

Goed nieuws! Meer kinderen krijgen geld voor de kosten van cultuur, school en sport. De gemeente Zwolle verhoogt op 1 januari 2023 de inkomensgrens voor een aantal vergoedingen naar 130 procent. Door dit te verhogen kunnen steeds meer kinderen dus bijvoorbeeld op muziekles.

Via kind regeling krijgen ouders dus geld voor de kosten van bijvoorbeeld schoolkosten en kunst en cultuur. Dit waren eerst aparte vergoedingen. Vanaf 1 januari 2023 voegen ze deze vergoedingen samen tot één budget. Door dit te doen ontstaat er mee vrijheid bij het besteden van dit geld. Daarnaast wordt de kind regeling ook eenvoudiger, dat komt omdat de gemeente de helft van dit geld op de rekening stort van de ouders. De andere helft van het geld wordt, uitbetaald op basis van rekeningen die ouders indienen bij de gemeente.

Voor meer informatie klik dan hier.

Basgitaar leren spelen in Zwolle

Deel dit nieuws

Zoek

Dit al gezien?

Gratis les bij inschrijving

Gratis les bij inschrijving Gelukkig nieuwjaar  Begin het nieuwe jaar goed met onze speciale Nieuwjaarsactie. Schrijf je in voor muzieklessen in januari en ontvang jouw eerste

Lees verder »

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!