Ga naar de inhoud

Meer geld naar kosten voor cultuur!

Goed nieuws! Meer kinderen krijgen geld voor de kosten van cultuur, school en sport. De gemeente Zwolle verhoogt op 1 januari 2023 de inkomensgrens voor een aantal vergoedingen naar 130 procent. Door dit te verhogen kunnen steeds meer kinderen dus bijvoorbeeld op muziekles.

Via kind regeling krijgen ouders dus geld voor de kosten van bijvoorbeeld schoolkosten en kunst en cultuur. Dit waren eerst aparte vergoedingen. Vanaf 1 januari 2023 voegen ze deze vergoedingen samen tot één budget. Door dit te doen ontstaat er mee vrijheid bij het besteden van dit geld. Daarnaast wordt de kind regeling ook eenvoudiger, dat komt omdat de gemeente de helft van dit geld op de rekening stort van de ouders. De andere helft van het geld wordt, uitbetaald op basis van rekeningen die ouders indienen bij de gemeente.

Voor meer informatie klik dan hier.

Basgitaar leren spelen in Zwolle

Deel dit nieuws

Search

Dit al gezien?

Kinderkoor Zwolle

Kinderkoor Little Voices

Kinderkoor Little Voices Kinderkoor in Zwolle Wist je dat Grandesco ook een te gek kinderkoor heeft? Speciaal voor de jongste sterren in wording hebben wij

Lees verder »

Nieuwjaarsactie

Nieuwjaarsactie Gelukkig nieuwjaar   Om 2023 goed te beginnen, hebben we ook dit jaar een nieuwjaarsactie. Als jij je in januari inschrijft voor muziekles, krijg

Lees verder »

Zin in een avond vol muziek, dans, lekkernijen en gezelligheid? 🎄

Het Kerstbal staat weer voor de deur! Op 12 december zingen onze zangleerlingen prachtige kerstliederen en geven de dansers van Dancing Devotion geweldige optredens. Kom jij ook? Koop nu je tickets!